Wel in het bezit van een VISpas, maar niet die van HSV ‘t Goordonk, klik dan hier om naar de website van Sportvisserij Nederland te gaan en vraag een VISpas van HSV ‘t Goordonk aan. Wil je alleen een vergunning om aan visvijver ‘t Goordonk te vissen ga dan naar onze “Webshop vergunningen” en kies de vergunning die voor jou van toepassing is.

De VISpas (jaarvergunning) van Sportvisserij Nederland is geldig van 1 januari tot en met 31 december 2024. Je blijft lid tot dat je je afmeld via Mijnsportvisserij.nl. Het afmelden moet gebeuren voor 1 oktober 2024. Na 1 oktober 2024 ben je het lidgeld van 2025 aan ons verschuldigd. Andere VISpassen van Sportvisserij Nederland, anders dan die van HSV ‘t Goordonk zijn NIET geldig om te mogen vissen aan visvijver ‘t Goordonk. 

Laat bij controle door onze controleurs op een eerste verzoek een geldige VISpas 2024 zien. Het niet kunnen tonen van een geldige VISpas wordt gezien als vissen zonder toestemming.

De eventueel extra aangevraagde nachtvis-, 3e hengel- of meevistoestemming bij deze VISpas is NIET GELDIG aan onze visvijver, omdat het water van visvijver ‘t Goordonk niet is ingebracht in de landelijke lijst van viswateren.