Visvergunningen voor visvijver ‘t Goordonk zijn vanaf heden alleen te koop via www.goordonk.nl op de pagina “webshop vergunningen” of via de aangeboden QR-codes op onderstaande adressen. Betaling kan o.a via Ideal, Bancontact of KBC.

Aanschaf van je vergunning via gsm, computer, tablet: Ga naar de pagina “webshop vergunningen“. Plaats de vergunning die voor jou van toepassing is in het winkelwagentje, ga naar afrekenen en vul het formulier naar waarheid in. Vergeet niet om bij het kopen van een dag, week, maandvergunning je visdatum te vermelden. Bij het niet noteren van je visdatum is de aankoopdatum je visdatum. Na betaling ontvang je je (tijdelijke) vergunning op het opgegeven e-mail adres. Toon bij controle aan de visvijver deze e-mail via je telefoon of afdruk op papier.

QR-code scannen: Scan met je gsm-camera de aangeboden QR-code van de vergunning die voor jou van toepassing is.

Er verschijnt een link naar een dag, week, maand, jaar of jeugd jaarvergunning. Klik op deze link om te activeren. Vul het formulier volledig en naar waarheid in. Vergeet niet om bij het kopen van een dag, week, maandvergunning je visdatum te vermelden. Bij het niet noteren van je visdatum is de aankoopdatum je visdatum. Na betaling ontvang je je (tijdelijke) vergunning op het opgegeven e-mail adres. Toon bij controle aan de visvijver deze e-mail via je telefoon of afdruk op papier.

Op onderstaande adressen kun je QR codes 24/7 scannen:

Visvijver ‘t Goordonk. Oude Bredasebaan, Baarle-Nassau.

‘T Geeneindje:¬†Geeneinde 37, 2381 Ravels.

Op onderstaande adressen zijn de QR codes alleen tijdens openingstijden te scannen:

Dieren speciaalzaak Theeuwes, Wiekenweg 10, 2387, Baarle-Hertog.

Visit Baarle, Singel 1, 5111 CC Baarle-Nassau.

Rookwaren Krijnen, Chaamseweg 8, 2387 Baarle-Hertog.